Woefchallenge oktober: Herfst

Doe mee met onze maandelijkse fotochallenge en maak kans op een proefabonnement (drie maanden) op WOEF. De winnende foto publiceren we in de volgende editie van WOEF. Fotografe An Smedts (Hondermooi) geeft tips voor nog mooiere foto’s. Deze maand is het thema “herfst”.

Advertentie

An Smedts: ‘De herfst is in zicht en we mogen ons weer aan een prachtig kleurenspel verwachten in het bos. Het najaar is wat mij betreft het mooiste moment om buiten te fotograferen. De temperaturen zijn aangenaam om op stap te gaan en de mooie najaarskleuren zorgen voor warme, diepe kleuren in je foto! Neem je camera of telefoon in de hand en trek met je hond het bos in.

Post je herfstfoto op Instagram met de hashtag #woefchallenge en vermeld als titel “Mijn herfstfoto voor de Woefchallenge”. De leukste herfstfoto wordt volgende maand gepubliceerd in WOEF!

Advertentie

FOTOGRAFIETIPS
An Smedts:
– Zoek een kleurrijk plaatsje om je hond “in de blaadjes” te zetten.
– Als het redelijk donker is, blijf dan aan de rand van het bos. Zo krijg je minder ruis in je foto.
– Laat je hond zitten tussen de blaadjes en fotografeer van boven naar onder, zo kijkt je hond in de lucht en krijg je een mooie reflectie in de ogen. Zeker voor zwarte honden is dit een echte aanrader!

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]