Woefchallenge september: DETAILS

Advertentie

Doe mee met onze maandelijkse fotochallenge en maak kans op een proefabonnement (drie maanden) op WOEF. De winnende foto publiceren we in de volgende editie van WOEF. Fotografe An Smedts (Hondermooi) geeft tips voor nog mooiere foto’s. Deze maand is het thema “details”.

Het zit ’m in de details! Deze maand zoomen we letterlijk in op een detail! Maak een leuke detailfoto van je hond waar één lichaamsdeel centraal staat. Dit kan een oog, neus, poot of zelfs een tong zijn. Probeer dit detail op een originele manier in beeld te brengen! Het wordt dan meteen ook een leuk spelletje om het ras te raden!Post je detailfoto op Instagram met de hashtag #woefchallenge en vermeld als titel “mijn hond in detail voor de Woefchallenge”. De leukste detailfoto wordt volgende maand gepubliceerd in WOEF!  

Post je leukste vakantiefoto op Instagram met de hashtag #woefchallenge en vermeld als titel “mijn hond in detail voor de Woefchallenge”. Het leukste zelfgemaakte vakantiekiekje verschijnt volgende maand in WOEF.

Advertentie

FOTOGRAFIETIPS
An Smedts:
– Respecteer de brandpuntafstand van je lens, als je te dicht komt, zal de camera niet meer kunnen scherpstellen.
– Ga voor een origineel perspectief om het detail in beeld te brengen.
– Respecteer de persoonlijke bubbel van je hond. Niet elke hond vindt het aangenaam als je te ver over hem hangt of te dicht in zijn persoonlijke zone komt!

woefchallenge

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Lees verder

Winkelwagen