1 huis, 276 honden

276 honden

In de Amerikaanse staat New Jersey deden medewerkers van de dierenbescherming een schokkende ontdekking. Ze vonden maar liefst 276 honden in één huis. De dieren werden uit gezondheidsoverwegingen weggehaald en kunnen binnenkort geadopteerd worden.

Advertentie

Wie weleens naar The Simpsons kijkt, kent wellicht de crazy cat lady, een alleenstaande vrouw die samenwoont met ontelbare katten. Helaas wordt fictie soms ook realiteit, zoals wanneer de dierenbescherming van New Jersey een huis binnenviel dat niet overliep van katten, maar wel van honden.

Advertentie

De 276 honden die in het huis zaten, voornamelijk kleine hondjes zoals chihuahua’s en Yorkshire terriërs, leefden in hun eigen uitwerpselen en urine. Sommigen waren hoogzwanger op het moment dat de dierenbescherming binnenviel. De eigenaresse van het huis zou volgens buurtbewoners ‘geen slecht mens’ zijn. Haar ‘verzameling was gewoon een beetje uit de hand gelopen.’ Het begon allemaal drie jaar geleden met acht honden. Hoe je daar drie jaar later 276 honden aan overhoudt, is iedereen een raadsel! De honden gaan tijdelijk naar opvangadressen en daarna zal voor hen een nieuw baasje worden gezocht.

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]