50 jaar Woef = 50 prijzen!

cover_1woef copyWoef bestaat een halve eeuw! En dat willen we graag samen met jou vieren! We willen onze lezers graag bedanken voor 50 mooie jaren en daarom geven we evenveel prijzen weg met dank aan Maxi Zoo. Wat geven we zoal weg? XL Doggy Bagg kussens, Kong speelgoed, MORE4DOGS intelligente puzzels voor honden, Fit+Fun autodekens, Furminators, Jolly Balls en nog veel meer! Ren dus snel naar je krantenwinkel en kom te weten hoe je kans maakt op een van onze leuke prijzen. Leuk extraatje deze maand: er zit een gratis kalender bij jouw Woef! 

Advertentie

Woef 50 jaar hond kat verjaardagMaar er is nog meer! Vanaf februari, krijgt jullie vertrouwde maandblad een nieuw jasje. De lay-out krijgt een make-over waardoor jouw blad nog leuker wordt om te lezen! Graag willen we onze lezers bedanken voor 50 geweldige jaren. Zonder jullie waren we nooit uitgegroeid tot het oudste maandblad van Vlaanderen én het grootste hondenmagazine van ons land. En nu… op naar de 100 jaar!

Advertentie

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]