Adopteer een hond, krijg 3 maanden gratis bier

© Bushbeer / Instagram

Advertentie

Het Amerikaanse biermerk Bush lanceerde een opmerkelijke actie: ‘Foster a dog, get beer’. Het biermerk sloeg de handen in elkaar met rescueorganisatie Midwest Animal Rescue and Services. Wie een asielhond adopteert of zich kandidaat stelt als pleeggezin voor een hond maakt kans op een biervoorraad voor 3 maanden. Wie deel wil nemen aan de actie, moet minstens 21 jaar oud zijn en in de Verenigde Staten wonen. De eerste 500 mensen die een hond adopteren of fosteren en een bepaalde aanmeldingsprocedure volgen, krijgen een gift card met daarop 100 dollar om het bier te kopen.

Advertentie

Gezelschap in de zetel
In de Verenigde Staten hebben verschillende dierenasielen de deuren gesloten omwille van de coronacrisis. Personeel en vrijwilligers worden gedwongen om thuis te blijven. De situatie is voor veel asielhonden in de VS onzeker. Dierenrechtenactivisten vrezen dat er nu meer dieren zullen worden geëuthanaseerd.
De actie van Bush is daar een reactie op. ‘Iedereen kan nu gezelschap in de zetel gebruiken’, verkondigt het biermerk op zijn Instagrampagina. 
Verschillende dierenasielen drukken er uiteraard wel op dat een hond adopteren voor het leven is, niet enkel voor tijdens de coronapandemie. 

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]