Britney Spears en ex verdelen hun honden na relatiebreuk

Britney Spears hond

Recent kondigde de Amerikaanse zangeres Britney Spears (41) aan dat ze gaat scheiden van model en fitnesstrainer Sam Asghari (29). De twee waren 14 maanden getrouwd en hadden samen 5 honden, waaronder een Australische herdershond, Sawyer. Ze kwamen tot een regeling voor de honden en besloten wie welke honden krijgt. Britney zal er zelf 4 houden. Porsha, de dobermann van de ex-geliefden, gaat bij Sam wonen. Sam kocht Porsha 2jaar geleden ter bescherming van Britney. (Tekst gaat verder onder foto.)

Advertentie
Hondje Britney Spears
Snow, de nieuwe puppy van Britney Spears.

Eerder vorige week kwam de princess of pop nog in opspraak toen bleek dat ze een nieuwe pup had gekocht, een klein wit hondje genaamd Snow. Dierenrechtenorganisatie PETA vond dat de zangeres het slechte voorbeeld gaf door op sociale media haar nieuwe aankoop te delen. ‘Wanneer invloedrijke mensen puppy’s kopen, wrijven broodfokkers zich in de handen en zien dierenasielen de toestroom van gedumpte dieren verergeren’, aldus de organisatie. ‘Ze had het goede voorbeeld kunnen geven en kunnen adopteren, maar ze koos ervoor om toxisch te zijn.’

Advertentie

Foto: Tinseltown / Shutterstock.com, Britney Spears / Instagram
Bron: Mirror, MailOnline

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]