Dikke vrienden: Joulia en Nola

An Smedts, beter bekend als fotografe Hondermooi, legt de bijzondere band tussen hond(en) en hun baasje(s). De beste vrienden van deze maand zijn Joulia en dalmatiër Nola.

Advertentie


‘Nola is mijn BFF

Advertentie


Joulia: ‘Lieve pawfriends,
meer dan dertig jaar lang heb ik ervan gedroomd om een hond te hebben. Oh wat was ik blij toen mijn man eindelijk zijn akkoord gaf en ik mijn kleine – of toch niet meer zo kleine – Nola mee naar thuis mocht nemen!
Dat ze een verwend nest zou worden, wist ik zeker. Ik doe niets liever dan haar verwennen met lekkere hondensnacks en leuk speelgoed.
Maar Nola is voor mijn meer dan een hond, ze is mijn BFF (best friends forever). We doen samen dan ook alle dingen die je met je beste vriendin doet: samen in de zetel een filmpje kijken – check, gezellig samen op reis of roadtrip – check, uitwaaien aan de zee – check, extra lang blijven liggen in bed op zondagochtend – check, erop uit voor een hike – check!
We zijn onafscheidelijk: waar ik ben, is Nola ook. En dat is prima zo.
Woefgroetjes!’

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]