Dikke vrienden: Joulia en Nola

Advertentie

An Smedts, beter bekend als fotografe Hondermooi, legt de bijzondere band tussen hond(en) en hun baasje(s). De beste vrienden van deze maand zijn Joulia en dalmatiër Nola.


‘Nola is mijn BFF

Advertentie


Joulia: ‘Lieve pawfriends,
meer dan dertig jaar lang heb ik ervan gedroomd om een hond te hebben. Oh wat was ik blij toen mijn man eindelijk zijn akkoord gaf en ik mijn kleine – of toch niet meer zo kleine – Nola mee naar thuis mocht nemen!
Dat ze een verwend nest zou worden, wist ik zeker. Ik doe niets liever dan haar verwennen met lekkere hondensnacks en leuk speelgoed.
Maar Nola is voor mijn meer dan een hond, ze is mijn BFF (best friends forever). We doen samen dan ook alle dingen die je met je beste vriendin doet: samen in de zetel een filmpje kijken – check, gezellig samen op reis of roadtrip – check, uitwaaien aan de zee – check, extra lang blijven liggen in bed op zondagochtend – check, erop uit voor een hike – check!
We zijn onafscheidelijk: waar ik ben, is Nola ook. En dat is prima zo.
Woefgroetjes!’

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Lees verder

Winkelwagen