Dikke vrienden: Osar en Aslan

An Smedts, beter bekend als fotografe Hondermooi, legt de bijzondere band tussen hond(en) en hun baasje(s). De beste vrienden van deze maand zijn Oscar (10) en Berner sennen Aslan (5).

Advertentie

‘Vijf jaar vriendschap’

Advertentie

Caroline Morissens: ‘Zo’n dikke vijf jaar geleden was er op 6 december nog iets leuker om naar uit te kijken dan de Sint.
Onze Berner sennenpuppy kwam dan naar ons thuis. Uiteraard wist de Sint dit en had hij ook wat puppyspeelgoed gebracht. We zouden hem Aslan noemen, naar de leeuw van Narnia films.
Oscar had boven zijn bedje een aantal prentjes hangen van wat hij niet mocht doen met de puppy zoals bijvoorbeeld niet met zijn eten spelen en niet aan zijn nestje komen. Het was direct dolle pret! Aslan was overal bij: mee in het speeltentje, mee met de bal spelen… Soms liep hij natuurlijk ook mooie bouwwerken omver, maar meestal was dat ook nog wel grappig. 
Vijf jaar later zijn Oscar en Aslan nog steeds dikke vrienden. ‘s Morgens is er de kwispelende begroeting en ook na school staat hij aan de deur te wachten. En s’ avonds is er nog een laatste aai. Tussendoor zijn er leuke wandelingen, maar het fijnste is even lekker uitblazen naast elkaar op de grond.’

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]