Dogfluencer verdient 1 miljoen dollar per jaar

dogfluencer

Tucker Budzyn uit de Amerikaanse staat Michigan is een BH, een bekende hond op, op sociale media, een dogfluencer. Niet bepaald een hondenstiel, want de vijfjarige golden retriever verdient sinds zijn tweede levensjaar jaarlijks meer dan een miljoen dollar aan gesponsorde advertenties. ‘Een betaalde YouTube-post kan 40.000 tot 60.000 dollar opleveren’, vertelt Tuckers baasje Courtney Budzyn aan de New York Post. ‘Op Instagram verdienen we 20.000 dollar voor drie tot acht storiesVolgens een onderzoek van het bedrijf Printed Pet Memories zou Tucker de best betaalde dogfluencer ter wereld zijn.

Advertentie

De 31-jarige Courtney, die als schoonmaakster werkte, en haar man Mike, een burgerlijk ingenieur, gaven hun banen op om zich fulltime op de sociale-mediaprofielen van Tucker en zijn zoon, golden retriever Todd, te focussen.

Tucker heeft 3,4 miljoen volgers op Instagram, 5,1 miljoen op YouTube, 11,1 miljoen op TikTok, 4,3 miljoen op Facebook en 62.000 op Twitter.

Advertentie

Bron: New York Post
Foto: Instagram/ Tuckerbudzyn

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]