Dogs & Drinks: Eerste hondenadoptiecafé in ons land

Foto: Shutterstock

Advertentie

Op zaterdag 30 juni opent het pop-up hondenadoptiecafé de deuren, Dogs & Drinks. Mensen die geen plaats of tijd hebben om een hond te houden, kunnen er met asielhonden komen knuffelen. Ook mensen die net op zoek zijn naar een hond kunnen er kennis maken met de viervoeters.

Dogs & Drinks wil een ontmoetingsplaats zijn voor mensen en honden. Net als in elk ander café, kan je er terecht voor een lekker drankje en een gezellige babbel. Dat allemaal in het gezelschap van asielhonden.

Het pop-up event vindt plaats in restaurant De Groene Waaier in Gent. Een ticket voor Dogs & Drinks (incusief één drankje) kost 8 euro en kan worden aangekocht op de website van Dogs & Drinks.

Advertentie

Momenteel is de vzw achter Dogs & Drinks op zoek naar een pand om het café permanent te kunnen vestigen. In de toekomst wil de vzw het hondencafé maandelijks laten doorgaan op een locatie waar Dogs & Drinks te gast zijn, tot ze een permanent café hebben gevonden.

Meer info: www.DogsAndDrinks.be.

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]