Dove hond met duizenden bijensteken gered

Bijensteken

Hij was doof, ondervoed en had wel duizenden bijensteken. Zo werd Stinger door zijn baasje twee maanden geleden binnengebracht bij de dierenarts. Nadien kwam hij zijn hond nooit meer ophalen… Gelukkig krijgt Stinger nu de zorg en affectie die hij verdient.

Advertentie

Wanneer Stinger aan de dierenartspraktijk werd afgezet, had hij duizenden bijensteken, waar hij ook nog eens een allergische reactie op vertoonde. Nadat Stinger in de kliniek werd opgelapt, kwam zijn baasje hem niet meer ophalen. Het personeel van de dierenkliniek ondernam talloze pogingen om de eigenaar van Stinger te bereiken, tevergeefs. Uiteindelijk werd de hond ondergebracht bij de organisatie Luvnpupz in de Amerikaanse staat Michigan. De oprichtster van Luvnpupz, Carri Shipaila, nam hem in huis en begint nu pas beterschap te zien. Ondanks dat hij zoveel pijn heeft, wilt hij haar likjes geven en in haar schoot slapen. Ondertussen gaat het de goede kant uit met Stinger, die elke dag nog vorderingen maakt.

Advertentie

Foto: ©Facebook/Luvnpupz

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]