Don’t try this at home!

Slaagt jouw hond voor de egg challenge?
Je hond en een ongekookt eitje is alles wat je nodig hebt voor een nieuwe, populaire challenge. Baasjes van over de hele wereld testen of hun hond een ongekookt ei vast kan houden in zijn mond, zonder dat het breekt.
Een Amerikaanse vrouw nam de proef op de som en gaf haar golden retriever een eitje. Ze had immers gelezen dat goldens een zachte mond hebben, omdat deze honden vroeger gefokt werden om aangeschoten watervogels ongeschonden te apporteren. Door de zachte beet van de viervoeter, kreeg de vrouw (na wat aandringen) het eitje heelhuids terug.
Niet iedereen is opgezet met de nieuwe trend. Dierenartsen waarschuwen dat een rauw ei (inclusief intacte eierschaal) geven niet zonder risico is. Je hond kan immers stikken als het ei in zijn keel komt vast te zitten.

Advertentie

Wees dus voorzichtig als je het zelf bij je hond wil proberen! Wij raden het alvast af. Als we dat zouden proberen met onze redactiehonden, zouden we toch sowieso een roerei terugkrijgen…

Advertentie

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]