Fiets jij voortaan samen met je hond naar jullie favoriete uitlaatplek – WINACTIE!

Win bakfiets babboe woef

advertorial

Advertentie

Wil je graag nieuwe wandelroutes met jouw hond ontdekken waar je de auto voor kunt laten staan? Of trotseer je dagelijks het drukke stadsverkeer met jouw hond? In een hondenbakfiets zit je viervoeter veilig en kan te gelijk van de frisse lucht en uitzicht genieten.

Babboe heeft maar liefst drie (elektrische) bakfietsen in het assortiment die perfect zijn voor hond én baasje. Diverse accessoires maken een tocht in de bakfiets nog comfortabeler.

babboe wedstrijd woef bakfiets honden

Met de stabiele driewielers, de Babboe Dog en Babboe Go, fiets je moeiteloos weg. Middels de loopplank in de Babboe Dog of het deurtje van de Babboe Go is de instap voor een hond erg gemakkelijk. Je zet je hond vast met de lijn aan de ringen in de bak. Een optionele antislipmat voor de bak zorgt ervoor dat je hond niet kan uitglijden.

Advertentie

Beide bakfietsmodellen zijn zowel met elektrische ondersteuning als zonder verkrijgbaar. In beide bakfietsen houd je ook zitruimte over voor kinderen. Heb je een kleinere hond en ben je graag sneller en wendbaarder onderweg dan is de Babboe Mini de geschikte bakfiets. Met deze tweewielerbakfiets fiets je net zoals met een gewone fiets.

Het is heerlijk om samen in de frisse lucht naar een wandelplek te fietsen. Een ritje naar een park of een meertje wat net iets verder weg is, maakt de wereld van jouw en je hond groter: met een actieradius van 40 tot 70 km kom je verder dan je dagelijkse wandelronde. Zo wordt fietsen met je hond een feestje.

Maak nu kans op een Babboe Dog-E hondenbakfiets
Ga nu naar de website van Babboe en vertel ons hoe je hond heet en waar je hem mee naartoe zou willen nemen in de bakfiets.
Klik hier.

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]