Fotochallenge februari: G E Z E L L I G H E I D

Foto: © Hondermooi

Advertentie

Doe mee met onze maandelijkse fotochallenge en maak kans op een proefabonnement (drie maanden) op WOEF. De winnende foto publiceren we in de volgende editie van WOEF. Fotografe An Smedts (Hondermooi) geeft tips voor nog mooiere foto’s. Deze maand is het thema gezelligheid.

Tijdens de koude en natte wintermaanden is er niets zo leuk als het lekker gezellig maken binnen met je hond! Maak een leuke foto waarop “gezelligheid” centraal staat! Knus onder de dekens, languit op de bank, dicht bij elkaar, ….
Post je foto op Instagram met de hashtag #woefchallenge, de “gezelligste” foto wordt volgende maand gepubliceerd in WOEF!

Advertentie

FOTOGRAFIETIPS
An Smedts: ‘Zorg voor een voorgrond in je beeld om meer een verhaal te vertellen. Als je je hond gezellig in een deken wikkelt, leg de hond dan wat verder naar achteren zodat het lijkt dat hij helemaal knus gezellig diep in het deken zit!
Zoom voldoende in zodat er geen storende achtergrondelementen in beeld zijnStel scherp op de ogen.

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]