Fotochallenge maart: de brokjeschallenge

Foto: © Hondermooi

Advertentie

Doe mee met onze maandelijkse fotochallenge en maak kans op een proefabonnement (drie maanden) op WOEF. De winnende foto publiceren we in de volgende editie van WOEF. Fotografe An Smedts (Hondermooi) geeft tips voor nog mooiere foto’s. Deze maand is het thema brokjes happen.

Poseert je hond niet graag? Deze fotoshoot zal hij wél leuk vinden: het is namelijk de bedoeling dat hij hondenbrokjes uit de lucht vangt.
Post je foto op Instagram met de hashtag #woefchallenge, en vermeld in het bijschrift ‘hondenbrokjes happen voor de Woefchallenge’. De “smakelijkste” foto wordt volgende maand gepubliceerd in WOEF!

Advertentie

FOTOGRAFIETIPS
An Smedts: ‘Niet elke hond zal het meteen doorhebben dat het de bedoeling is om de brokjes te vangen. Neem dus even de tijd om dit te oefenen zodat je hond begrijpt wat het plan is! Gebruik bij voorkeur een groothoeklens zodat je zelf de brokjes kan gooien en zo makkelijker op het juiste moment kan afdrukken. Als je met natuurlijk licht werkt, gebruik dan een sluitertijd van minstens 1/1000 om de beweging te kunnen bevriezen.’

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]