Gastgezinnen gezocht

Hachiko vzw is een opleidingscentrum voor assistentiehonden in Merelbeke dat al 25 jaar lang bestaat. Hulp-honden voor personen met een motorische beperking, epilepsie-honden en instellingshonden worden er klaargestoomd om hun toekomstige baasje te begeleiden. Naast praktische steun bieden deze kwispelende hulpverleners ook emotionele steun. 

Advertentie

Momenteel is Hachiko volop op zoek naar nieuwe enthousiastelingen die zich willen engageren als gastgezin. 
Als gastgezin neem je gedurende twee jaar een pup in huis en bereid je het diertje voor op de belangrijke taken die hij bij zijn toekomstige baasje zal uitvoeren. Heb je een hart voor mens én hond en is dit misschien wel iets voor jou? Laat dan zeker van je horen! Neem een kijkje op www.hachiko.org of stuur een mailtje naar jana@hachiko.org voor meer info.

Advertentie

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]