Gedumpte husky met bizarre ogen vindt nieuwe thuis

Een Siberische husky die in een asiel werd achtergelaten vindt een nieuwe thuis via het internet. Foto’s van de hond gingen viraal.

Advertentie

Jubilee, een vierjarige Siberische husky heeft een aangeboren aandoening van de oogleden. Daardoor lijken ogen lijken wel het verzinsel van een cartoonist. Ze werd gedumpt in een dierenasiel en zo kwam ze terecht bij Husky House, een rescueorganisatie uit New Jersey die gespecialiseerd is in husky’s. Vermoedelijk werd het teefje gedumpt door een fokker, die haar omwille van haar vreemde uiterlijk niet kon verkopen.
De medewerkers van Husky House lieten Jubilee grondig onderzoeken door de dierenarts: ze is perfect gezond, heeft geen last van haar bizarre ogen en gedraagt zich als een speelse, vrolijke hond.De ietwat scheel kijkende husky wachtte al sinds 2018 op een nieuw baasje.

Aan dat lange wachten kwam abrupt een einde toen de medewerkers van Husky House een foto van Jubilee op Facebook postten. Het verhaal van de husky ging viraal: in geen tijd hadden tienduizenden mensen de foto gezien. Het asiel kon de adoptieaanvragen niet meer bijhouden. Op 18 januari kondigde Husky House aan dat Jubilee een gouden mandje heeft gevonden bij een gezin dat eerder al een hond van de organisatie adopteerde.

Advertentie

Foto’s: © Husky House/Facebook 

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]