George Clooney doet gulle gift aan hondenopvang

Wie denkt dat George Clooney zijn geld alleen maar uitgeeft aan Nespresso-machines, heeft het mis. Toen een cocker spaniëlopvangcentrum uit Los Angeles een oproep deed om de operatie van enkele geredde spaniëls te financieren, ontvingen ze plots een genereuze gift van 9.000 euro. En dat van niemand minder dan George Clooney en zijn echtgenote Amal.

Advertentie

Het opvangcentrum, Camp Cocker Rescue, redde onlangs negen honden van een malafide fokker. De dieren waren er slecht aan toe en hadden bovenop de normale verzorging ook nood aan een medische ingreep. Gemiddeld bedragen de donaties die de opvang ontvangt tussen de 4 en 22 euro. Het viercijferig getal dat de familie Clooney schonk, was dus méér dan welkom voor het centrum!

Advertentie

Foto: Denis Makarenko/Shutterstock.com

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]