Gezocht: Golden oldies

golden oldie

Wijn wordt beter met de jaren en hetzelfde geldt voor onze viervoeters! Daarom zetten we graag “gouden oudjes” in de spotlights in WOEF.

Advertentie

Heb jij een hond boven de 8 jaar? Stuur dan een leuke foto en een kort tekstje (max. 5 zinnen) over jouw lieveling naar redactie@woef.be. Misschien straalt jouw senior binnenkort als “Golden Oldie” in WOEF.

Een foto inzenden kan tot en met 3 november 2023. (Stuurde je eerder al eens een foto in voor de golden oldie van de maand, waag dan zeker opnieuw je kans.)

Advertentie

© Shutterstock

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]