Gezocht: puppy van de maand

pup

Wil jij je pup graag eens in WOEF zien shinen? Mail dan een leuke, grappige, mooie of originele foto naar fotohoekje@woef.be met als onderwerp “Puppy van de maand”.

Advertentie

Vul voor een geldige deelname onderstaande gegevens in:

  •  Naam+achternaam:
  • Straat+huisnummer:
  • Postcode+gemeente:
  • Naam hond:
  • Geboortejaar + ras hond:
  • Kort tekstje over jouw hond (maximum 4 zinnen):

Leuk extraatje: verschijnt je hond in het fotohoekje, dan val je ook nog eens in de prijzen met een leuk puppypakket van onze sponsor OptiLife (Versele-Laga).

Een inzending doen kan tot en met 8 november.

Advertentie

Door deel te nemen aan deze wedstrijd geef ik aan Versele-Laga nv, Kapellestraat 70, 9800 Deinze – België, toestemming om de hogervermelde data te gebruiken overeenkomstig haar verklaring ter bescherming van de persoonsgegevens: www.versele laga.com/privacy

Foto: © Shutterstock

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]