Gezocht: standhouders en demo’s Woefdag 2016

Woefdag

Kruis zondag 5 juni alvast aan in je agenda, want dan organiseren wij onze jaarlijkse Woefdag in het provinciedomein van Huizingen (Vlaams-Brabant). Een evenement dat telkens weer duizenden bezoekers trekt!

Advertentie

Wil jij graag deel uitmaken van Woefdag 2016? Verkoop je een uniek product dat je graag aan het publiek wil voorstellen? Heb jij een vzw die in de bres springt voor honden? Of beoefen je een sport waar alle hondenliefhebbers dringend kennis mee moeten maken? Goed nieuws! Wij zoeken nog standhouders en demo’s voor ons evenement.

Advertentie

Stuur snel een mailtje naar redactie@woef.be en stel kort jouw sport of bedrijf voor. We hopen alvast van harte dat ook jij deel zal uitmaken van hét hondenevenement van het jaar!

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]