GEZOCHT: Vanlife-hondenbaasjes

van life vanlife dog

Foto: © Shutterstock

Advertentie

Voor een artikel in WOEF zijn we op zoek naar hondeneigenaars die samen met hun hond reizen in een busje.

Trek jij er geregeld op uit met je busje of campervan en reist je hond mee? Heb je zelf een camionette omgebouwd tot een minihuisje? Of houd je er zelfs een nomadische levensstijl op na en woon je samen met je viervoeter in een voertuig?

Advertentie

Stel jezelf kandidaat voor dit artikel door een mailtje te sturen naar redactie@woef.be.
Stuur ons een tekstje waarin je jezelf en je hond(en) voorstelt, vertelt welke reizen jullie al hebben gemaakt, wat voor campervan/busje/bestelwagentje (groot of klein, maakt niet uit!) je hebt. Schrijf waarom je precies voor deze manier van reizen/leven koos, wat jij ervaart als voordelen en wat soms wat moeilijker verloopt.

We kijken uit naar jullie verhalen!

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]