Golden oldie van de maand

Old is gold! En dat geldt ook voor onze viervoeters. Iedere maand zetten we een senior in de kijker. Deze maand is dat Ranka.

Advertentie

Lisa Jakobs: ‘Mijn naam is Lisa en ik ben het baasje van Ranka. Ranka is een beagle en ze is op 22 december elf jaar geworden. Ik heb haar geadopteerd toen ze zeven jaar was van de vzw Jodipro, een vereniging die ex-labohonden herplaatst. Ranka is een zorgenkindje en net daarom ben ik zo ongelofelijk blij dat ik ze al vier jaar een gouden mandje mag geven. Ze is bijna doof en heeft epilepsie, maar ze is de zon in mijn leven. Slapen en eten zijn haar favoriete hobby’s. Het is zo bijzonder om een hondje een gelukkig leven te geven. Maar zij heeft ook zoveel voor mij betekend. Een hond in je leven hebben, dat is onvoorwaardelijke liefde. Ik studeer thuis via afstandsonderwijs en het is zo fijn om tijdens die dagen alleen, toch een warm hartje in huis te hebben. Ook al ligt zij lekker te slapen terwijl ik maar hard werk. Het spreekwoord “een hondenleven hebben” is dan ook voor ons Ranka uitgevonden.’

Advertentie

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]