Golden oldie van de maand

Advertentie

Old is gold! En dat geldt ook voor onze viervoeters. Iedere maand zetten we een senior in de kijker. Deze maand is dat Hyrco.

Katrien De Jongh: ‘Op 29 oktober 2021 verscheen Hyrco op de Facebookpagina van dierenasiel Blauwe Kruis Wommelgem. Een lieve, hoogbejaarde senior van 13,5 die na jaren verwaarlozing een gouden mand zocht.
Ik was met mijn mechelaarhart meteen verkocht en mocht op kennismaking komen met mijn twee andere geadopteerde honden. De kans was heel groot dat het niet zou lukken, gezien Hyrco’s reactie op andere honden niet zo geweldig was, maar wie niet waagt niet wint!
Na twee geslaagde tests was de kogel door de kerk en mocht Hyrco mee naar huis. Hij zit vanaf dag één in mijn hart. Wat een tophond: lief, vol met pit, ik kan het nauwelijks in woorden om schrijven hoe perfect hij is en hoe we samen echt genieten van zijn laatste gouden tijd. Hyrco is helemaal opgeleefd. Ik kan het iedereen aanraden een senior te adopteren.’

Advertentie

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Lees verder

Winkelwagen