Golden oldie van de maand: SANDY

Old is gold! En dat geldt ook voor onze viervoeters. Iedere maand zetten we een senior in de kijker. Deze maand is dat Sandy, de golden retriever van Femke Colla.

Advertentie
Sandy is 17 jaar

Femke: ‘Graag stel ik jullie mijn Sandy voor. 
Sandy is 17 jaar (bijna 18, in mei). Ik heb haar gekregen toen ik 2 jaar was.Ondanks ze al zo’n leeftijd heeft, is ze een hele blije golden retriever. Ze geniet van het leven en van alle aandacht die ze krijgt. Sandy heeft een sterk karakter dat haar ook in leven houdt.Natuurlijk zijn wij heel angstig dat er een dag gaat komen dat ze helemaal niet meer kan. Maar wij genieten op elk moment van de dag van haar vreugde.’

Advertentie

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]