Hond en uil zijn beste maatjes

Poldi de steenuil en Ingo de herdershond. Een vreemd duo, maar toch passen ze perfect bij elkaar. De twee verlaten elkaars zijde niet meer en hebben een mooie vriendschap opgebouwd.

Advertentie

Tot voor kort was de oude herdershond Ingo een einzelgänger die knorrig voor zich uit staarde. De andere honden die rondom hem liepen, interesseerden hem niet. Tanja Brandt, het baasje maar ook auteur, fotografe en valkenier, besloot om Poldi, de steenuil, in huis te halen. Het leven van Ingo veranderde.


De twee lijken meer gemeenschappelijk te hebben dan er gedacht wordt. Ze mogen dan compleet andere beesten zijn, ze zijn allebei knorrig en negeren andere dieren. Poldi en Ingo hebben enkel elkaar nodig.

Volgens hun baasje hebben ze elkaar echt gevonden. Ingo zou nu ook makkelijker vriendschappen sluiten met andere dieren. Zo heeft hij nu ook al een band met een andere uil, al blijft de relatie die hij heeft met Poldi erg uniek.

Advertentie

De avonturen van Poldi en Ingo kan je verder volgen op de instagrampagina van Tanja: @tanja_brandt

Foto’s: ©Tanja_Brandt/Instagram

Tekst: Elise Grymonprez

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]