Hond in plastic bak van brug gegooid uit rijdend voertuig

De jonge hond werd gered nadat een getuige de politie verwittigde.

Advertentie

Vorige week werd in de Amerikaanse staat Florida een hond gered nadat het dier uit een rijdend voertuig van een brug af werd gesmeten. Het beestje zat in een plastic bak en raakte de grond na een val van 4,5 meter. Een vrouw die haar hond uitliet, zag het voorval gebeuren en verwittigde de politie.

Dertig minuten lang worstelden een hulpsheriff en een medewerker van Orange County Animal Services zich doorheen het dichtbegroeide struikgewas om tot bij de hond te geraken. De 4-jarige viervoeter werd door haar redders Daisy genoemd. Het is een raadsel waarom Daisy gedumpt werd als vuilnis, terwijl er enkele kilometers verderop een dierenasiel is. Momenteel is men nog op zoek naar de dader(s).
Op wonderbaarlijke wijze raakte Daisy niet gewond. Hopelijk biedt iemand haar binnenkort een gouden mandje.

Advertentie

Foto’s: © Orange County Animal Services / Facebook

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]