Hond schiet baasje per ongeluk in voet

hond schiet baasje in voet3
hond schiet baasje in voet
© Kurt Pas

Een vrouw in de Amerikaanse staat Indiana herstelt momenteel na een heel bizar ongeval. Ze werd in de voet geschoten door haar eigen hond, die – ironisch genoeg – ‘Trigger’ heet.

Advertentie

Het zal je maar overkomen… je geeft je hond een stoere naam als ‘Trigger’ en voor je het weet haalt hij zelf de trekker over en knalt hij je overhoop! Het klinkt bijna als het format voor een weinig originele sketch, maar voor de 25-jarige Allie Carter is dit jammer genoeg de relaas van haar weekend. Samen met haar schietgrage bruine labrador was ze afgelopen zaterdag aan het jagen op waterwild. Wanneer ze even haar jachtgeweer zonder veiligheidsvergrendeling op de grond legde stapte Trigger per ongeluk op de trekker. Hij schoot daarbij zijn baasje in de linkervoet. Carter liep verwondingen op aan haar voet en tenen en werd daarvoor behandeld in twee verschillende ziekenhuizen. Momenteel herstelt ze thuis verder in het gezelschap van haar lieve, dolle schutter.

Advertentie

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]