Hondenevenement: B(w)oefjes met een staart

bwoefjes met een staart

Zondag 18 juni vindt in Lichtaart het hondenevenement B(w)oefjes met een staart plaats. 

Advertentie

Op het hondenevenement B(w)oefjes met een staart kan je shoppen, spelletjes spelen, demo’s bekijken en een mooie wandeling maken. ‘We verwachten meer dan 80 standhouders’, vertelt organisator Katia Ceulemans. ‘Je hond kan er hersenwerkspelletjes uitproberen, zich uitleven op een snuffeltraject en genieten van een massage. Honden ontdekken er hoe body and balance hun zelfvertrouwen en lichaamsbewustzijn verhoogt en ze kunnen op de foto gaan bij een fotograaf of photobooth.’

Advertentie

Nog op het programma: demo’s doggydance, treibball en sup, maar ook lezingen over onder andere titeren en hoogsensitiviteit. ‘Alles is aanwezig om te genieten van een heerlijk dagje aan de Nete met je hond’, besluit Katia.

Praktisch:
Zondag 18 juni, van 10u tot 17u
Locatie:
De Ark van Noë
Arkstraat 6
2460 Lichtaart
Inkom gratis 
Meer info vind je hier.

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]