Jasper zit al 11 jaar in het asiel

In 2010 werd een kartonnen doos met een nestje pups van twee maanden oud binnengebracht in een dierenasiel in Andalusië, Spanje. De pups vonden bijna allemaal een thuis, buiten Jasper. Hij zag zijn broertjes en zusjes een voor een vertrekken en bleef alleen achter …

Advertentie

Nu, elf jaar later, verblijft Jasper nog steeds in het asiel. Keer op keer wordt hij over het hoofd gezien door adoptanten.

De Belgische vzw Dogs Behind Bars wil er alles aan doen om een gouden mandje voor Jasper te vinden. Zodat hij zijn oude dag in de warmte van een liefdevolle thuis kan doorbrengen. Het enige wat Jasper nodig heeft is “niervoeding”: een niervriendelijk dieet. 
Jasper brengt zijn dagen door met zonnen en slapen. Hij is goed met reutjes en met teefjes. Bij nieuwe mensen is hij een beetje verlegen, dat kan je hem niet kwalijk nemen. Maar hij is heel kalm en lief.

Heb jij interesse in Jasper? Mail dan naar info@dogsbehindbars.be

Advertentie

Dogs Behind Bars is ook op zoek naar twee meters of peters voor Jasper (en natuurlijk ook voor andere honden). Je kan Jasper sponsoren voor 10 euro per maand. Of meter worden voor een jaar (120 euro) of voor een half jaar (60 euro). 
Een bijdrage voor Jasper storten kan via Dogs Behind Bars – Argenta: BE49 9731 7268 3171 graag met vermelding Jasper.   

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]