Kom gratis naar onze Woefdag!

bon-woefdag-webOp zondag 1 juni vindt onze zevende Woefdag plaats! Je bezoekt er tal van standen en kan genieten van leuke attracties. Koop een nieuw tuigje voor je hond in een van de leuke hondenwinkeltjes, woon een spectaculaire demonstratie bij van de Brusselse politiehonden, volg met jouw hond een initiatie speuren of laat een mooi portret nemen van jouw viervoeter. Ook dit jaar kan je weer kennismaken met verschillende hondensporten en –verenigingen en genieten van tal van demo’s.

Advertentie

Ontdek de agilityster in jouw hond en waag jullie aan het spectaculaire parcours van hondenschool Snuffel. Maak kennis met wereldkampioen sledehonden Stefan Goris en zijn lieve husky’s.

Even de rust opzoeken? Dat kan! Het Provinciaal Domein van Huizingen is 91 hectare groot. Je kan er dus naar hartenlust wandelen met jouw viervoeter. Daarnaast kan je er genieten van talrijke randactiviteiten: minigolf, waterfietsen, een openluchtzwembad met waterglijbanen, een bezoek aan de kinderboerderij, speeltuinen voor alle leeftijden en nog veel meer. Kortom, een leuke uitstap voor elk gezin, mét of zonder hond! De Woefdag verloopt in samenwerking met de Provincie Vlaams-Brabant, Radio 2 en Ring TV.

Je kan je ook inschrijven voor de preselectie van Superwoef, die plaatsvindt op onze Woefdag. Inschrijven kan via redactie@woef.be.

Advertentie

Woeflezers mogen gratis binnen! Klik op de foto en print zo de bon op deze pagina af. Toon hem aan de inkom en je mag gratis binnen.

Hopelijk tot dan!

Honden toegelaten aan de leiband

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]