Kom tijdens het valentijnsweekend met je hond naar AnimalZ!

AnimalZ

AnimalZSAMEN BEESTJES SPOTTEN

Advertentie

Op 13 en 14 februari opent Antwerp Expo haar deuren voor AnimalZ, het allernieuwste dierenevent! Op dit evenement vind je alles voor jouw dier, van A tot Z, maar je maakt er ook kennis met een hele beestenboel: honden, katten, vissen, vogels, knaagdieren en zelfs een tweekoppige schildpad, een Amerikaanse zeearend en een dwergkaaiman. Op AnimalZ draait het in de eerste plaats om beleving, maar de organisatie wil mensen ook bewust maken dat dieren levende wezens zijn. Daarnaast zijn er tal van speciaalzaken waar je leuke spulletjes kan kopen voor jouw viervoeter of hem kan laten proeven van hondenkoekjes. Of woon één van de vele demo’s bij, zoals bijvoorbeeld een frettenrace, een demo met reddingshonden of een vogelshow.

 

 

Gratis poepzakjes WoefGRATIS POEPZAKJES EN EEN TRAININGSTASJE

Even uitblazen of uitrazen? Dat kan op de ingerichte speelweide! En vervolgens kan je gratis jouw hond zijn nagels laten knippen of zijn oren laten uitkuisen in het hondenkapsalon. Kom zeker eens langs onze Woefstand, want je krijgt gratis poepzakjes voor jouw viervoeter. De poepzakjes zitten verpakt in een handig zakje van Woef, dat je aan je kleding kan bevestigen. Het zakje kan je ook gebruiken om hondensnoepjes in te stoppen: heel handig tijdens het trainen of het aanleren van kunstjes! Nog geen abonnement op Woef? Geniet tijdens AnimalZ van onze speciale actie: bij een abonnement op Woef krijg je dan extra geschenken!

 

 

Advertentie

HondenbierDRINK EEN PINTJE MET JE HOND

Op AnimalZ is gezelligheid troef! Verwacht je dus niet aan een kale fabriekshal: met meer dan 200 planten, aangepaste verlichting, gras en gezellige zitplaatsen voel je je meteen thuis. Verder kan je genieten van een hapje en een drankje aan de ingerichte woonwagen van Seefbier en de koffiebakfiets die allerlei soorten koffies in petto heeft. Dit weekend kan je ook eens doorzakken samen met je hond. Jouw viervoeter kan er immers gratis proeven van Snuffle Dog Beer, een gezond biertje voor honden. Het drankje bevat uiteraard geen alcohol, maar wel een lekker vleessmaakje. Schol! Alles bij elkaar zullen er meer dan 100 standen zijn. Weet je dus nog niet wat te doen met Valentijn? Kom dan naar Antwerp Expo en zeg zeker even hallo aan onze stand. Hopelijk tot dan!

 

PRAKTISCH:
Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191

2020 Antwerpen
Kaarten aan kassa: € 9  –  kinderen tot 12 jaar: gratis
Huisdieren welkom!

Tickets en info: www.animalz.be

 

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]