Laat je in Tervuren verwelkomen door twee trouwe herders

Foto: ©KUCBH

Advertentie

Om de Tervuurse herdershond in de kijker te plaatsen, schreef de gemeente Tervuren eind 2016 een kunstwedstrijd uit om een beeld of beeldengroep te ontwerpen om op het Warandeplein te plaatsen. Na een grondige beoordeling van de 32 inzendingen, selecteerde de jury het ontwerp van Fons Broess en Barbara Recourt uit het Nederlandse Arnhem.

Het resultaat wordt voor het publiek feestelijk onthuld op zondag 20 mei 2018. Kom gerust een kijkje nemen, want deze nieuwe bewakers van de gemeente zijn van ver te zien, zowel vanop het marktplein als komende vanuit het park!

Advertentie

Praktisch

Inhuldiging beeldwerk Tervuurse herder
Zondag 20 mei 2018
Vanaf 14.00u
Warandeplein, Tervuren

Meer info:
Afdeling vrije tijd Tervuren
02 766 52 03
vrijetijd@tervuren.be

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]