Met de hond naar zee!

Staat er deze maand een uitstapje naar zee op het programma? Check tevoren even op welke badplaats jouw hond op het strand mag via het handige kaartje.

Advertentie

In ons maartnummer brachten we een handige special uit boordevol hondvriendelijke eet- en slaapadresjes aan de Vlaamse kust. Je kan dit magazine nog steeds nabestellen door 7 euro (portkosten inbegrepen) te storen op rekeningnummer BE36 7340 2026 0881 met als mededeling ‘Woef maart 2014’ en je adresgegevens. Zodra we jouw betaling ontvangen, sturen we het magazine op. Alvast een fijne zomer toegewenst!

Advertentie

badplaats honden kust vlaamse

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]