Nieuwe datingapp voor singles met hond

© Shutterstock

Advertentie

Op zoek naar een lief mét hond? Of een lief dat jouw hond er graag bijneemt? Dan is Dig – The Dog Person’s Dating App misschien wel iets voor jou. Op deze nieuwe app leren hondenliefhebbers elkaar kennen. 

Advertentie

Naast informatie over jezelf kan je ook je hond(en) aan je profiel toevoegen. Potentiële partners kan je filteren aan de hand van de grootte en het karakter van hun hond, zodat deze matchen met jouw viervoeter(s). Kan jouw harige vriend niet opschieten met soortgenootjes? Je kan in de zoekcriteria aangeven dat je een partner zoekt zonder hond. 
Digdates.com

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]