Oudste hond ter wereld overleden

oudste hond

Pebbles, de oudste hond ter wereld volgens Guinness World Records is op 3 oktober overleden. Het beestje werd 22 jaar. 

Advertentie

Pebbles, een minifoxterriër uit de Amerikaanse staat South Carolina, werd eerder dit jaar bekroond tot oudste hond ter wereld. Ze werd geboren op 28 maart 2000.

Haar baasjes, Bobby en Julie Gregory, wouden eigenlijk een grote hond adopteren, maar dan viel hun oog op Pebbles. Volgens Bobby en Julie bracht het hondje haar dagen door genietend van countrymuziek. Ze was een foodie en ontdekte graag nieuwe snacks. Pebbles werd in de watten gelegd. Af en toe, bijvoorbeeld voor haar 22ste verjaardag, kreeg Pebbles speciale verwennerijen, zoals ribbetjes.

Advertentie

Het kleine hondje stierf 5 maanden voor haar 23ste verjaardag. ‘Er was nooit iemand die Pebbles ontmoette die niet van haar hield’, schrijven haar baasjes in een persbericht. ‘Ze zal heel erg gemist worden. Het was een grote eer om haar als huisdier en gezinslid te hebben gehad.’

Foto: © Instagram / pebbles_since_2000
Bron: Guinness World Records

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]