Paris Hilton geeft 10.000 dollar voor informatie over vermiste chihuahua

Paris Hilton hond vermist

Foto: © Parishilton/Instagram

Advertentie

In een emotionele Instagrampost vertelt Paris Hilton dat haar geliefde hondje Diamond Baby sinds 14 september vermist is. De mediapersoonlijkheid beschrijft het verlies als een van de pijnlijkste ervaringen van haar leven. 

Diamond Baby, de chihuahua van Paris Hilton, verdween tijdens een verhuis. De 41-jarige wereldster was op dat moment op een fotoshoot. ‘Ik vermoed dat een van de verhuizers een deur heeft laten openstaan’, vertelt ze in een Instagrampost. 

Advertentie

In de zoektocht naar haar hondje heeft Hilton al een huisdierendetective, een hondenfluisteraar en een helderziende ingeschakeld. Familie en vrienden hebben de omgeving uitgekamd, zonder succes. Hilton overweegt nu ook om gespecialiseerde drones in te zetten. ‘Iedereen die ooit van een huisdier heeft gehouden en een hisdier heeft verloren begrijpt de pijn die ik voel – Mijn hart is gebroken’, deelt Hilton op Instagram. ‘Het voelt alsof een deel van me ontbreekt en niets is hetzelfde zonder haar hier. Diamond Baby is mijn alles, ze is als een dochter voor me. We waren onafscheidelijk, ze was mijn beste vriendin en was altijd aan mijn zijde.’

Hilton looft een beloning van 10.000 dollar uit voor een gouden tip over haar chihuahua.

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]