Pup met 6 pootjes gedumpt op parking

pup met 6 pootjes

Op een parking van een doe-het-zelfzaak in Pembroke, Wales, werd onlangs een spaniëlpuppy van 11 weken oud gevonden met twee extra achterpoten. Het beestje was aan het rillen en riskeerde onderkoeling en verhongering. De puppy werd meteen naar een dierenartspraktijk gebracht, waar werd vastgesteld dat door het extra heupgewricht het bekken niet goed is ontwikkeld. De spaniëlpup zal waarschijnlijk in de toekomst meerdere operaties nodig hebben. Medewerkers van Greenacres Rescue, het dierenasiel dat het hondje opvangt,  gaven de puppy de naam Ariël, omdat het hondje met haar samengegroeide pootjes op een zeemeermin lijkt. (Tekst gaat verder onder foto’s.)

Advertentie

pup met 6 pootjes pup met 6 pootjes pup met 6 pootjes

Al meer dan 200 mensen gaven aan dat ze interesse hebben om Ariël te adopteren, maar ze zal in een pleeggezin blijven tot na haar operatie. De dierenartsen zijn hoopvol en hopen de twee overtollige benen te verwijderen zodat Ariël een zo normaal mogelijk leven zal leiden.

Advertentie

Bron: Mirror
Foto’s: Greenacres Rescue / Facebook

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]