Romeo en Julia bestaan écht!

romeo-julia

Romeo en Julia, Tristan en Isolde, Ozzy en Sharon Osbourne of zelfs onze aller eigenste Nicole en Hugo… Sommige koppels zijn zo’n perfecte match dat hun liefde de geschiedenis overleeft. Volgende kanshebbers in de rij zijn deze schattige viervoeters.

Advertentie

Kai en Turk hebben het internet veroverd als viervoetige Romeo en Julia. Matthew Bennet uit Californië deelde een foto op Twitter van zijn viervoeter Kai, die tijdens haar dagelijkse wandeling even over de haag haar liefje, Turk, gaat begroeten. Turk beantwoorde haar liefde met een natte zoen. Ondertussen heeft de foto al meer dan 187.000 likes gekregen. Kai en Turk, het kwispelende koppel, waren lange tijd beste maatjes. Telkens wanneer Bennet voorbij het huis van Turk wandelde, moesten de honden elkaar even knuffelen. Helaas komt aan alle mooie liedjes (of beter gezegd: liefjes) een einde, want Turk is intussen verhuisd. Gelukkig heeft Kai volgens haar baasje nog genoeg andere hondenvriendjes waarbij ze haar hart kan uitstorten.

Advertentie

Foto: ©Instagram/electric wizard

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]