Spotify maakt gepersonaliseerde playlist voor je hond

Foto: © Shutterstock

Advertentie

Sinds kort maakt Spotify afspeellijsten voor je huisdier. Die playlists zijn afgestemd op het soort dier en het karakter. 

Het Zweedse internetmuziekplatform Spotify heeft voortaan een nieuwe functie: het genereert speciale muzieklijsten voor jouw huisdier. Een afspeellijst maken voor je dier is simpel: inloggen met je persoonlijke Spotify-account op de website pets.byspotify.com, aangeven welk dier je hebt (je kan kiezen uit: hond, kat, vogel, hamster of leguaan) en enkele vragen over je dier beantwoorden (bijvoorbeeld is je hond relaxed of actief). Vervolgens zal een algoritme op basis van jouw muzieksmaak en het karakter van je dier een afspeellijst genereren. Zo krijgt een actieve hond bijvoorbeeld levendige muziek voorgeschoteld, terwijl een rustige viervoeter mag genieten van relaxerende deuntjes. 

Advertentie

 Podcast voor eenzame viervoeters
De muziekdienst lanceerde tegelijkertijd ook een podcast voor honden My Dogs Favorite Podcast. Die werd speciaal ontworpen om je hond gerust te stellen en te kalmeren wanneer je de deur uit gaat. Wat je kan verwachten is een zachte, warme stem en rustgevende muziek, dat vier uur lang.

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]