Spotify maakt gepersonaliseerde playlist voor je hond

Foto: © Shutterstock

Advertentie

Sinds kort maakt Spotify afspeellijsten voor je huisdier. Die playlists zijn afgestemd op het soort dier en het karakter. 

Het Zweedse internetmuziekplatform Spotify heeft voortaan een nieuwe functie: het genereert speciale muzieklijsten voor jouw huisdier. Een afspeellijst maken voor je dier is simpel: inloggen met je persoonlijke Spotify-account op de website pets.byspotify.com, aangeven welk dier je hebt (je kan kiezen uit: hond, kat, vogel, hamster of leguaan) en enkele vragen over je dier beantwoorden (bijvoorbeeld is je hond relaxed of actief). Vervolgens zal een algoritme op basis van jouw muzieksmaak en het karakter van je dier een afspeellijst genereren. Zo krijgt een actieve hond bijvoorbeeld levendige muziek voorgeschoteld, terwijl een rustige viervoeter mag genieten van relaxerende deuntjes. 

Advertentie

 Podcast voor eenzame viervoeters
De muziekdienst lanceerde tegelijkertijd ook een podcast voor honden My Dogs Favorite Podcast. Die werd speciaal ontworpen om je hond gerust te stellen en te kalmeren wanneer je de deur uit gaat. Wat je kan verwachten is een zachte, warme stem en rustgevende muziek, dat vier uur lang.

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]