Tekenfilm met beagle in hoofdrol gaat in première

Sylvia Tops is al even aan het aftellen naar zaterdag 7 oktober. Dan gaat haar zelfgemaakte tekenfilm Team Lou Krampus in première. De hoofdrol is weggelegd voor een getekende versie van haar eigen beagle, Lou. 

Advertentie

Zaterdag kan je in Zoerle-Parwijs (Westerlo) naar de tekenfilm Team Lou Krampus gaan kijken met in de hoofdrol een schattige beagle. Sylvia Tops bokste deze tekenfilm helemaal zelf in elkaar. Haar hondje Lou heeft een stemmetje “ingeblaft”. De andere stemacteurs zijn allemaal afkomstig uit Westerlo en omstreken. Ook de burgemeester, Guy Van Hirtum (CD&V), heeft een stemmetje ingesproken.

(Tekst gaat verder onder video.)

Sylvia’s beagle Lou is niet alleen vereeuwigd in een tekenfilm, het beestje heeft ook een eigen stripreeks: Team Lou. Beagle Lou zal ook aanwezig zijn op de première zaterdag.

Team Lou Krampus

Première Team Lou Krampus
Zaterdag 7 oktober

Ontmoetingcentrum
Smissenhoekstraat 11
2260 Zoerle-Parwijs (Westerlo) 

Advertentie

De deuren gaan open vanaf 14 uur.

Zondag is er nog een extra voorstelling voorzien. De deuren zijn dan ook open vanaf 14 uur.

Meer info vind  je hier.

 

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]