Tips & tricks voor het perfecte plaatje

Wat is het leuk om de gekke snoeten en dolle streken van je huisdier te vereeuwigen! Maar herken je het ook dat je hond je vaak te snel af is en je fotosessie eindigt met een reeks onscherpe en nietszeggende foto’s? Nochtans is het helemaal niet zo moeilijk om het perfecte plaatje te maken!

Advertentie

Elke maand geeft fotografe Hondermooi in deze rubriek een eenvoudige tip die je kan uitproberen om je hond nog beter op de foto te zetten!

Advertentie

TIP VAN DE MAAND: Durf te gaan voor zwart op zwart
Contrasterende kleuren zijn erg mooi, maar ook zwart op zwart kan een bijzonder stijlvol geheel vormen. Een pikzwarte achtergrond krijg je door voldoende afstand te houden tussen het model en de achtergrond. Door de hond langs achteren te belichten komt die mooi los van de achtergrond en maak je een stijlvolle “zwart op zwart”-foto waar de hond echt uitspringt!

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]