Tips & tricks voor het perfecte plaatje

Wat is het leuk om de gekke snoeten en dolle streken van je huisdier te vereeuwigen! Maar herken je het ook dat je hond je vaak te snel af is en je fotosessie eindigt met een reeks onscherpe en nietszeggende foto’s? Nochtans is het helemaal niet zo moeilijk om het perfecte plaatje te maken!

Advertentie

Elke maand geeft fotografe An Smedts, beter bekend als Hondermooi, in een eenvoudige tip om je hond nog beter op de foto te zetten!

TIP: Vertel een verhaal
Maak gebruik van eenvoudige accessoires als je de band tussen jonge kinderen en hun huisdier wil vastleggen. In dit geval maakte ik gebruik van een fototoestel en moedigde ik het model aan om een mooie foto te maken van zijn hond. Zo bekom je een erg natuurlijke manier van poseren en vertel je met je foto meteen een verhaal. Beslist de moeite waard als je eens wat anders wil dan een klassieke poseerfoto!

Advertentie
Foto: ©Hondermooi

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]