Verhalen uit de dierenartspraktijk

Meneer de dierendokter

Als dierenarts kom je wat tegen. In zijn nieuwe boek Meneer de dierendokter 2 beschrijft Maarten Jagermeester (aka Frans van Tendeloo) hoe hij deelneemt aan een begrafenisplechtigheid voor een levensgevaarlijke hond, wiet-etende huisdieren geneest en een ooi overtuigt om haar verstoten lammetje weer te laten drinken. Daarbij heeft hij ook veel mensenkennis nodig, want de mens blijkt vaak het vreemdste dier.
De Kempense dierenarts-auteur vertelt in zijn eigen stijl, doorspekt met humor, verhalen uit de dierenartspraktijk.

Advertentie

Jagermeester had jarenlang een vaste rubriek in WOEF, publiceerde al meer dan 40 boeken en geeft lezingen over het hele land.

Meneer de Dierendokter 2 – Maarten Jagermeester – 224 blz. – Uitgeverij Houtekiet

Advertentie

Er vindt een signeersessie plaats in Standaard Boekhandel Herentals (Zandstraat 92/94, 2200 Herentals) op zaterdag 10 juni tussen 14 en 16u.

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]