Verkoop hondenkleding met 64% gestegen

hondenkledij

Foto: © Shutterstock

Advertentie

Kocht jij voor je hond een jasje tegen de regen? Een halloweenkostuum? Of een foute kersttrui? Je bent niet de enige. De verkoop van hondenkleding zit in de lift. Dat blijkt uit cijfers van dierenwinkelconcern Pets Place. Het afgelopen jaar is de verkoop van hondenkleding met 64% gestegen. In september werden tien keer meer regenjassen en andere jasjes gekocht in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Het aantal verkochte hondentruien is ten opzichte van 2021 meer dan verdubbeld. Misschien zitten die natte septembermaand en de stijgende gasprijzen er wel voor iets tussen.

Advertentie

Een trui of jas voor je hond is niet alleen een fashionitem. Voor sommige hondenrassen is kleding noodzakelijk als de temperaturen dalen. Als je de thermostaat lager zet, denk dan ook aan je hond.

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]