Voor het eerst asielhond in Witte Huis

© joebiden / Instagram

Binnenkort is er opnieuw viervoetig leven in het Witte Huis. Joe Biden heeft immers twee grote honden, Champ en Major. Het is de eerste keer dat er een ex-asielhond zijn intrek zal nemen in het presidentiële optrekje.

Advertentie

Wanneer Joe Biden en zijn vrouw Jill verhuizen naar het witte huis, zullen ze hun trouwe huisdieren meenemen, Champ en Major. Duitse herder Champ woont al twaalf jaar bij de Bidens. Major werd twee jaar geleden geadopteerd door het echtpaar. Hij verbleef voordien bij dierenasiel Delaware Human Association .

De Bidens hebben twee honden (Foto: © drbiden/ Instagram)

Advertentie

Traditie hersteld
De afgelopen vier jaar was er geen hondenhaar te bespeuren op de vloer van het Witte Huis, wat uitzonderlijk is. Donald Trump was namelijk de eerste president in 120 jaar die geen hond(en) had. De laatste president die zonder hond in het Witte Huis verbleef was William McKinley, tijdens zijn termijn van 1897 tot 1901. McKinley had wel andere huisdieren, een papegaai en katten. Trump had geen enkel huisdier. 

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]