Vraag naar Welsh corgipups enorm gestegen na overlijden Queen

welsh corgi pembroke

Foto: © Shutterstock

Advertentie

Na de dood van Queen Elizabeth II is de vraag naar corgipups in het Verenigd Koninkrijk enorm gestegen. De Welsh corgi Pembroke was het favoriete hondenras van de koningin. Pets4Homes, een zoekertjeswebsite, meldt dat het dagelijks aantal zoekopdrachten naar corgi’s vertienvoudigd is in vergelijking met de week voorafgaand aan het overlijden van de koningin. 
De afgelopen drie jaar zijn de bedragen die je in het Verenigd Koninkrijk neertelt voor een corgipup ook enorm toegenomen. Sinds kort zijn prijzen van 2.500 pond geen uitzondering meer. Omgerekend is dat zo’n 2.874 euro.

Advertentie

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]