Vuil, vuiler, vuilst… de winnaars van onze fotowedstrijd

Het is hondenweer! Daarom gingen we afgelopen week samen met Versele-Laga op zoek naar de “vuilste honden”. We hebben enorm gelachen met jullie inzendingen. Vooral golden retrievers spannen de kroon als het aankomt op rollen in de modder. De overgrote meerderheid van de inzendingen waren afkomstig van golden retrieverbaasjes.

Hier zijn ze dan, de foto’s van de tien winnaars, die binnenkort een verzorgingspakket van Versele-Laga Oropharma ontvangen, met daarin onder andere een hondenshampoo.

Advertentie

1. QWATTA

Carla: ‘Ook een assistentiehond leeft zich soms uit. Qwatta in actie. Het baasje van Qwatta is Marie-Hélène.’

2. INJA

Hanne: ‘Modderbadjes zijn de beste volgens Inja, “golden” retriever.’

3. TIMON

Kristel: ‘Ik ben er zeker van dat er een golden retriever in de top tien gaat staan… allemaal kleine zwijntjes. Mijn Timon is er één van.’

4. GILBERT

Pascal: ‘Onze Gilbert.’

5. JUNE

Advertentie
Ann: ‘June, onze golden…’

6. QUINCY

Nina: ‘Quincy in haar nopjes.’

7. LYNCH

Nathie: ‘Mijn lieve Lynch.’

8. ISCHA

Sharon: ‘Ischa in haar natuurlijke habitat.’

9. KAPOR

Marianne: ‘Kapor houdt van modder.’

10. CAS

Nathalie: ‘Want spelen in de modder is Cas zijn favoriete bezigheid. Vermits wij pas verbouwd hebben, kan ik dus elke dag zeer veel modder en zand kuisen.’

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]