Vul een enquête in en win een stofzuiger voor hondenharen!

© Shutterstock

Advertentie

Wij willen heel graag weten naar welke informatie jullie op zoek zijn en welke factoren voor jou een belangrijke rol spelen bij aankoop van hondenvoeding. 

Daarom hebben wij een kleine bevraging opgesteld. Alle antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en volledig anoniem verwerkt.

De bevraging (klik op de link) duurt maar 5 minuutjes: https://nl.surveymonkey.com/r/SZZXJFP?email=%5bemail_value

Advertentie

WEDSTRIJDREGLEMENT WIN EEN THOMAS STOFZUIGER 

 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door Dingo B.V. – Woef, Sintelweg 4, 1560 Hoeilaart, België.
 2. Deze wedstrijd staat open voor iedereen die deelneemt aan de enquête ‘hondenvoeding’ via de website of de Facebook pagina van WOEF.
 3. Deze wedstrijd loopt tot en met 2 april 2021 om middernacht.
 4. Voor deelname van minderjarigen (jonger dan 18 jaar) is toestemming nodig van een ouder/verzorger of van hun wettige vertegenwoordiger ouder dan 18 jaar. De winnaars moeten hun leeftijd aantonen alvorens hun prijs in ontvangst te nemen. Voor iedere winnaar jonger dan 18 jaar kan de organisator het bewijs van de toestemming van ouders/verzorgers vragen, waarin die zich akkoord verklaren met de deelname van hun kind aan de wedstrijd en de toekenning van de prijs door de organisator. De organisator behoudt zich het recht voor een andere winnaar te selecteren, indien de oorspronkelijke winnaar die toestemming niet voldoende kan bewijzen.
 5. De deelname aan deze onlinewedstrijd is gratis.
 6. De deelname aan de wedstrijd impliceert de uitdrukkelijke aanvaarding van dit reglement.
 7. Het wedstrijdreglement is voor de deelnemers online beschikbaar.
 8. Over de beslissingsinhoud is geen discussie mogelijk. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie.
 9. In de week van 5 april wordt een winnaar geselecteerd. De winnaar is diegene die het correcte antwoord op de schiftingsvraag of de beste benadering doorstuurde.
 10. De winnaar zal persoonlijk op de hoogte gebracht worden uiterlijk op 9 april 2021.
 11. De prijs, een stofzuiger van het merk Thomas, wordt via de post aan de winnaar bezorgd. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere voordelen in natura.
 12. Deze wedstrijd houdt geen aankoopverplichting in.
 13. De organisator behoudt zich het recht voor deze wedstrijd geheel dan wel gedeeltelijk te annuleren, uit te stellen, te verlengen, te verkorten of te wijzigen indien de omstandigheden daartoe nopen, zonder deze beslissing met redenen te hoeven omkleden en zonder hiervoor op enige wijze aansprakelijk gesteld te kunnen worden.
 14. Elke klacht moet per aangetekend en gemotiveerd schrijven betekend worden aan Dingo B.V. – Woef, Sintelweg 4, 1560 Hoeilaart, België..
 15. Gerechtelijke stappen zijn uitgesloten.
 16. De organisator kan niet verantwoordelijk gesteld worden indien door buiten haar wil optredende oorzaken de wedstrijd zou worden onderbroken of afgelast.
 17. Mochten een of meerdere bepalingen van deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk niet rechtsgeldig zijn, dan wordt hierdoor de geldigheid van de overige bepalingen niet beïnvloed. Iedere ongeldige bepaling zal worden vervangen door een bepaling die zo vergelijkbaar mogelijk is en het meest tegemoet komt aan het beoogde doel van de ongeldige bepaling.
 18. Deze actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook en is niet geassocieerd met Facebook.

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]