Win gratis toegangstickets voor Eurodogshow!

eurodogshow

0764EuroDog50Op zaterdag 14 en zondag 15 november opent Eurodogshow voor de 52ste keer haar deuren. Ook dit jaar gaat het evenement door Kortrijk Xpo. Op deze internationale rashondenshow wordt een kleurrijke roedel van honden samengebracht en gekeurd door juryleden van over de hele wereld. Maar er is nog veel meer: je kan er naar hartenlust shoppen voor jouw viervoeter, ontdekt er de nieuwste trends uit hondenland en kan er je ogen uitkijken tijdens een van de vele boeiende demo’s. Kortom, een weekend vol viervoetig plezier!

Advertentie

INTERNATIONAAL GEZELSCHAP
Zoals elk jaar opnieuw zijn er wel duizenden honden te bewonderen op Eurodogshow van meer dan 200 verschillende rassen en uit alle hoeken van de wereld. Ook de keurmeesters zijn dit jaar een internationaal gezelschap, afkomstig uit 16 landen. Zo komen de 39 keurmeesters uit onder andere de Verenigde Staten, Oostenrijk, Zweden, Italië en Denemarken hun vakkundig oog richten op de mooiste honden uit binnen- én buitenland. Een mooi bewijs dat Eurodogshow internationaal wordt ervaren als een topfestival.

1284EuroDog50RESULTATEN IN REAL TIME!
Op de Facebookpagina van Eurodogshow werd een leuke fotowedstrijd gehouden, waarbij op zoek werd gegaan naar de leukste ’dogfie’, een selfie van je hond! De bekroning van de winnaars vindt plaats tijdens de erekeuringen. Dit jaar zullen de resultaten van de keuringen in real time op de website geplaatst worden. Bovendien kan je ook de catalogus online bekijken via je smartphone, tablet of laptop via gratis wifi in het showcomplex.

WIE WORDT DE NIEUWE SUPERWOEF?
Op zondagnamiddag vindt de finale van Superwoef plaats. Niet minder dan 25 finalisten overleefden de preselecties tijdens onze Woefdag op 7 juni. Tijdens Eurodogshow nemen ze het op tegen elkaar in de ring en worden ze gekeurd door prominente hondenliefhebbers zoals onze aller eigenste hoofdredacteur Jaak Pijpen. De winnaar van deze ongetwijfeld spannende finale zal zichzelf een jaar lang Superwoef mogen noemen en gaat naar huis met een leuk prijzenpakket.

SONY DSC

Advertentie

SHOPPLEZIER EN SHIATSU
Naast al dit moois, mogen we dit jaar terug rekenen op de aanwezigheid en demo’s van heel wat tophonden uit verschillende hondensporttakken zoals dog dance, flyball, dogfrisbee, hulphonden en nog veel meer. Toekijken is leuk, maar voor degenen die niet kunnen stilzitten: dit jaar kan je ook een workshop hondenshiatsu volgen. Je leert er de kneepjes van deze vorm van hondenmassage, zodat je zelf aan de slag kan. Een echte aanrader! De workshop is volledig gratis, maar je dient je wel vooraf in te schrijven op www.eurodogshow.be. Wil je trouwens te weten komen of jouw viervoeter een optimaal gewicht heeft? Passeer dan zeker de stand van Royal Canin. Daar kan je jouw hond laten onderzoeken door een dierenarts en krijg je aangepast voedingsadvies. Daarvoor dien je je wel even van tevoren in te schrijven via de Facebookpagina van Royal Canin. Shop ‘till you drop? Jazeker, zoals elk jaar kan je weer naar believen winkelen op Eurodogshow. Er zullen meer dan 60 winkels aanwezig zijn op het evenement waar je alles voor jouw favoriete huisdier vindt. Je mag gratis je eigen hond meenemen, maar moet wel een geldig vaccinatieboekje kunnen voorleggen. De 52ste Eurodogshow wordt een groots feest voor jong en oud waarop ook jij zeker niet mag ontbreken. Tot dan!

MAAK KANS OP EEN DUOTICKET!
Wil jij kans maken op een gratis duoticket voor dit hondsdolle evenement? Stuur dan een mailtje naar redactie@woef.be met jouw adres en vertel waarom jij graag naar Eurodogshow zou willen gaan. Wie weet kan jij dan dit jaar gratis gaan!

 

Eurodogshow
14 en 15 november
van 9u tot 18u
Kortrijk Xpo 
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk 
Meer info: www.eurodogshow.be

Maak deel uit van onze roedel...

In een tijd als deze is het een uitdaging om betrouwbare informatie te vinden. WOEF helpt je echter het kaf van het koren te scheiden. Onze journalistiek wordt mogelijk gemaakt door betalende lezers en zorgt ervoor dat wij je op de hoogte kunnen houden van alles wat er gebeurt in de hondenwereld. Als abonnee ben jij de drijvende kracht achter onze verrassende verhalen en onmisbare informatie voor ieder hondenbaasje. Steun ons vandaag nog door een abonnement te nemen en krijg er een cadeaubon van Maxi Zoo bovenop.  Zo word jij ook een deel van onze roedel!

Schrijf je nu in
voor de nieuwsbrief

En ontvang het allerlaatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox.

Winkelwagen
[profilepress-registration id="2"]
[profilepress-login id="2"]